05.08.2010

Opasne sprave na igralištima napokon popravljene

Nakon što je u Večernjem listu objavljen članak o neispravnim spravama u dječjim parkovima, situacija se promijenila nabolje.


Sve su sprave, kako poručuju iz Grada, prošli tjedan bile na popravku te su ponovo namontirane na dječja igrališta.


– Imamo osobu koja je zadužena za obilazak parkova. Ne znam zašto nije ocijenila da treba spriječiti penjanje djece na uništene sprave – izjavio je prije trinaest dana za Večernji list Josip Kolarec, direktor VG Komunalca.


Upravo je ta izjava razljutila mnoge roditelje koji se satima zajedno sa svojim mališanima igraju na igralištima. Kažu, osobu koja bi trebala kontrolirati ispravnost sprava na igralištima nisu ni vidjeli.


Nakon što smo obišli Park Franje Tuđmana u samom centru grada i naišli na spravu kojoj nedostaje daska i s čijeg mjesta strše dva velika vijka, radnici Komunalca dali su se u akciju, pa dotičnu spravu zagradili i na koncu odvezli na popravak.


No, to nisu jedine opasnosti dječjih igrališta u Velikoj Gorici. Kako upozoravaju zabrinuti roditelji, pješčanici su prepuni stakla i razbijenih boca, a nerijetko smrde po urinu. Unatoč znaku zabrane da psima nije mjesto na igralištima, mnogi vlasnici to ne poštuju.


Tko će njih kazniti? Očito nitko.


izvor: Večernji listKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati