12.02.2011

Održano snimanje spota za akciju "Cuga je tuga"

U Klubu 100 jučer se održalo snimanje materijala za tv spot "Cuga je tuga" koji će se prikazivati na televizijskim postojama u sklopu istoimene gradske kampanje. Cilj kampanje je upozoriti na opasnosti koje se kriju u konzumiranju alkohola kod mladih, a upravo te opasnosti prokazat će ovaj spot.

cugajetuga.jpg

Na snimanju je sudjelovalo 35 mladih iz velikogoričkih osnovnih i srednjih škola koji su dočarali atmosferu noćnog izlaska. Glavni glumci, Klara Dugalić, Matija DiGiorgio, Ivan Zlodi i Daren Lučinger odlično su odigrali svoje uloge, a sve to pod budnim okom voditeljice Zvjezdane Bubnjar, predsjednice udruge Kultura Nova i predstavnica UO za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgoj, Arijane Mataga Tintor i Mirne Gajski. U spotu, uz mlade sudjeluju i velikogorički policajci Bože Radoš i Kristijan Martinović.

Spot će biti premijerno prikazan na premijeri predstave „Mamurluk“ u mjesecu ožujku.


Komentari
12.02.2011 - debilander&bu
Nek snime dokumentarni. Ak imaju kuraža... XD
12.02.2011 - Komp
http://www.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=33532&fmtId=20 Stvarno je...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati