01.07.2009

Odgođeni koncerti na jezeru Čiče!


Ovoga vikenda na jezeru Čiče trebala je biti otvorena sezona koncerata i tuluma. Nažalost, zbog vrlo nepovoljne vremenske prognoze organizatori su bili primorani otkazati ovaj događaj.

U petak se očekivalo otvorenje uz DJ-a koji bi vrtio plesne hitove, komercijalni pop/house/rnb, odnosno sve ono na što će se plesati ovoga ljeto u klubovima. Još veće razočaranje zasigurno je za fanove grupe TBF koji su u subotu trebali održati koncert zajedno sa goričkim snagama El Caminom, Susjedima i VIS-om Peri Deri.

Organizatori najavljuju da će otvorenje biti slijedećega vikenda sa još boljim programom, a želja im je Gorici pružiti mjesto za dobar provod. U tu svrhu uređen je okoliš, uređena pozornica i šankovi, osiguran parking, postavljene zaštitne ograde a za red i sigurnost bi se brinulo i 15-tak redara. Nažalost početak ljetnih provoda na jezeru Čiče morat ćemo pričekati još neko vrijeme.

Kako ipak nebi sve bilo crno kao kišno nebo ovih dana tulumi će se održati pod krovom i to u DVD-u Kurilovec. Upadi su 20 kn, a u petak komercijalne hitove pušta DJ Dario dok u subotu za mixetom će se naći Dj Cee i Dj Pattern 11. Tulumi počinju od 22 h.Komentari
02.07.2009 - kunta
A jel do kaj pripoveda za Štenkov memorijal? Več mu je doba...
01.07.2009 - Basa
Kako god da se okrene, tulumari se u gorici ovog vikenda :))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati