18.12.2010

Novi proračun u četvrtak

Posljednje sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice ove godine održati će se u četvrtak 23. prosinca s početkom u 16 sati. Bit će to proračunska sjednica s obzirom da će na njoj biti predložen proračun Grada za sljedeću godinu.

Proračun za tekuću godinu je prvotno, na donešenju u prosincu 2009.godine, bio predviđen u okvirima od 291 milijuna kuna da bi prvim Izmjenama i dopunama u listopadu ove godine bio smanjen na 269 milijuna kuna, a na ovoj sjednici doživjet će još jedne izmjene i dopune. Prema nekim najavama proračun za sljedeću godinu bit će još više bliže brojci od 250 milijuna kuna.

Gradski vijećnici će raspraviti i o Izmjenama i dopunama Prostornog plana Zagrebačke županije te o Programu rada Savjeta mladih Grada Velike Gorice.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.