15.07.2010

Novi poštanski ured krajem godine


Velikogorička pošta konačno će se, krajem godine kada završe radovi uređenja, vratiti na svoju izvornu lokaciju. Time će nakon dvije godine velikogoričani dobiti novo uređenu poštu i to kako se najavljuje - najmoderniju u Hrvatskoj.

Radove koji su u tijeku danas su obišli gradonačelnik Dražen Barišić i predsjednik Uprave Hrvatske pošte d.d. Robert Jukić. Gradonačelnik nije krio zadovoljstvo radi konačnog rješenja uređenja pošta, te se zahvalio građanima na strpljenju.

- Ovaj poštanski ured u Velikoj Gorici, prvi je u Hrvatskoj koji će biti izgrađen po novim standardima. To znači da će prostor za korisnike biti puno veći nego do sada, a korisnici će moći koristiti bežični Internet, te druge sadržaje – poručio je Robert Jukić.

poštaradovi.jpg
U ovim prostorijama smjestit će se najmoderniji poštanski ured u Hrvatskoj

Radovi vrijedni 1,8 milijuna kuna trajat će 120 radnih dana, a kako se vrše prema novome pravilniku i standardima o uređenju bit će i ogledni primjer za sve nove poštanske urede. Podsjetimo, zbog stečaja tvrtke koja je izvodila prvotne radove uređenja cijeli slučaj je završio na sudu. Radovi su tada bili ugovoreni na 3,6 milijuna kuna, a tvrtka koja je završila u stečaju od uplaćenih 1,6 milijuna kuna nije izvršila ni trećinu radova.Komentari
16.07.2010 - tuzna sova
ja bi im za 3,6 milijuna napravio naj moderniju postu s pistom za avione da mogu raznosit postu diljem svijeta
15.07.2010 - vito
A ovi su za 1,6 razrušili poštu, novi je za istu lovu moraju obnoviti
15.07.2010 - POŠTAR
....I ZANIMA ME OTKUD SAD PODATAK DA SU RADOVI PRIJE BILI UGOVORENI NA 3,6 MILIJUNA KUNA I DA JE UPLAĆENO 1,6 MIL.KUNA?????? JEL TO ZNAČI DA JE OPET NETKO STRPAO SEBI NEKE NOVCE U DŽEP ZA KOJE NITKO NIJE PITAO, TJ. KOJI SU NAKON TOLIKO GODINA ZABORAVLJENI???
15.07.2010 - POŠTAR
BOLJE REČENO : "GOSPODIN" ŽUŽIĆ IZ KRADEZEA
15.07.2010 - Tuzna sova
Gospodin žužić (HDZ)
15.07.2010 - cool232
2 godine??? pa Twinse su vec mogli napravit za to vrijeme.. ps. ko ubire najamninu za privremenu poštu?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati