30.01.2010

Noć moćnog slavljenja


"Noć moćnog slavljenja" naziv je glazbenog događaja koji će se održati ove nedjelje, 31. siječnja 2010. godine, u velikogoričkom disco clubu "Srce" u sklopu kojega će koncert održati velikogorička grupa Emanuel.

Na koncertu ćemo moći uživo čuti autorske pjesme grupe Emanuel i prepjeve nekih od najpoznatijih hitova sa svjetske kršćanske glazbene scene. Nakon koncerta DJ će publiku zabaviti najpoznatijim kršćanskim klupskim hitovima.

Grupa Emanuel dolazi iz velikogoričke župe bl. A. Stepinca gdje su se okupili još 2001. godine. Od tada do danas grupa iza sebe ima tri albuma; autorski "On moj je Bog", božićni "Venimus adorare eum", te posljednji, nedavno objavljeni live album "Najveći dar".

Grupa je u proteklih osam godina zabilježila nastupe po cijeloj zemlji, a kažu da su trenutno najpopularnija kršćanska grupa u Hrvatskoj. Ističemo i njihovu suradnju sa poznatim svjetskim gitaristom Tommyjem Emmanuelom, američkom pjevačicom Mayom Azucenom, te domaćim estradnjacima Massimom, Ivanom Husar - Mlinac, Marijom Husar, Leom Deklevom...

Grupa je nastupala i sa najpoznatijim svjetskim kršćanskim glazbenicima kao što su grupa Kutless, Sarah Kelly, Londom Community Gospel Choir, Moya Brennan, Octoberlight, Fireflight, Hillsong London...

Godine 2009. grupa Emanuel, s pjesmom "Najbolji prijatelj" pobijedila je na Uskrsfestu, najpoznatijem hrvatskom festivalu kršćanske glazbe.
Komentari
01.02.2010 - juraja
Ko je bio, kak je bilo?!
31.01.2010 - ivan
Gdje nađoše srce!!! :)
31.01.2010 - Bogježiv
dođite ljudi, uvjerena sam da će bit fenomenalno!!!:)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife