12.08.2010

Na Gospu zatvoren promet kroz Vukovinu

U vremenu od 10 do 14 sati, na dan 15. kolovoza, dio državne ceste D30 u dijelu kroz naselje Vukovinu bit će zatvoren za promet osobnim i teretnim vozilima. Također tokom proslave blagdana Velike Gospe od 8 do 22 sata bit će zatvorena Školska ulica u Vukovini.

Obilazni pravac prema Sisku za vrijeme zatvaranja za sva vozila (osim vozila javnog prijevoza ) je „spojna cesta“ od D 30 (na izlazu iz Velike Gorice kod Veterinarske stanice) do čvora autoceste „Zagreb – Sisak“ zatim autocestom od Velike Gorice do Buševca, te izlaz u Buševcu na D 30 i dalje normalno u smjeru Siska. Promet iz smjera Siska vodit će se istim obilaznim pravcem suprotnim smjerom.

Javni prijevoz vozit će normalno kako po voznom redu tako i po trasi prometovanja. Ovo privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom signalizacijom i redarima.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati