22.11.2010

Lidl gradi upravnu zgradu

Građevina od čak 4 900 m2 koja se od svibnja gradi u ulici Kneza Ljudevita Posavsakog, pokraj Lidlovog trgovačkog centra, biti će Lidlova nova upravna zgrada. Useljenje se očekuje na proljeće 2011. te će tada zapošljavati oko 150 ljudi.

Lidl je njemački trgovački lanac nastao 1930-ih i prisutan je u 24 države Europe s oko 9 tisuća trgovina. U Hrvatskoj Lidl se pojavio 2006. godine s trinaest trgovačkih centara diljem zemlje koji su svi otvoreni istog dana, među njim i onaj u Velikoj Gorici.

lidl1.jpg

Izgradnja Lidlove upravne zgrade potvrdila je još jednom velike kapacitete grada Velike Gorice za udomljavanje sličnih projekata. To nam je svojom izjavom potvrdio i predsjednik Uprave Lidla Hrvatske.

– Veliku Goricu izabrali smo za lokaciju našeg projekta zbog dobre infrastrukture, zračne luke i blizine Zagrebu – kazao je Marin Dokozić, 35-godišnji predsjednik Uprave koji je na čelu Lidla Hrvatske od konca 2008. godine.

Nadajmo se da će iste pogodnosti Velike Gorice privući i druge gospodarske subjekte u naš grad i time otvoriti nova radna mjesta Velikogoričanima.

autor: Stjepan Mileković / VGdanas.hrKomentari
23.11.2010 - ...
cestitam novom novinaru na dobrom clanku...
23.11.2010 - jozo
kakvi velikogoričani, napišite: oni s vezom.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura