30.01.2011

Krenuo Književni Salon

Na prvoj večeri Književnog Salona u organizaciji VBZa tražilo se mjesto više, što je jasan pokazatelj kako u Velikoj Gorici postoji potreba za ovom vrstom kulturnih događanja.

Posjetitelje je kroz prvi Salon 'provela' Vlasta Zaloker, predstavivši devetero velikogoričkih autora: Željku Cvetković, Nadu Mihoković Kumrić,  Mirjanu Marković, Renea Matoušeka, Đurđu Parać, Božidara Prosenjaka, Veroniku Prvonožec, Slavicu Sarkotić i Ljerku Varga; čije kazivanje stihova su glazbeno pratili uvijek izvrsni Mungos Brothers Blues Band.

vbzvečer.jpg
Gorica je Književnim Salonom dobila novo mjesto susreta ljubitelja knjiga

Uspješni početak Književnog Salona odlična je pozivnica za daljnja književna druženja koja nam VBZ najavljuje u godini pred nama.


Komentari
31.01.2011 - cool232
very nice :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati