18.02.2011

Koncert Mladena Grdovića

Večeras u Disco clubu Srce nas očekuje koncert velikog zabavljača, miljenika Dalmacije, showmana i estradne zvijezde - pjevača Mladena Grdovića!

Na ovome koncertu legenda hrvatske estrade otpjevat će hitove iz 30 godina duge karijere koju su obilježile pjesme Evo mene moji ljudi, Dalmatinac sam, Za ljubav ja dao bih sve, Nije u šoldima sve, Bolje živim nego ministar i druge.

Karte po cijeni od 60 kuna možete kupiti u kafićima kod Rojca, Avigor, Vivas`s bar, Herc i Lotus te na ulazu u Disco Club Srce.VGdanas portal i danas dijeli pet karata za koncert Mladena Grdovića u Disco clubu Srce. Prvih pet čitatelja koji
pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr osvaja po jednu ulaznicu za koncert.Komentari
18.02.2011 - urednik
Karte su dobili Ivana, Dijana, Tadija, Tomislav i Dario. Provjerite mejlove!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife