14.05.2010

Kišni vikend


Hladno i kišovito ukratko je vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za vikend pred nama. Stoga iskoristite još malo zraka sunca koje se probija kroz današnje oblake jer već sutra izlazak na ulicu bez dugih rukava neće biti ugodan.

Temperatura zraka danas predvečer počet će padati, a ona noćna biti će jednaka sutrašnjoj dnevnoj. Tako se predviđa maksimalnih 13 stupnjeva, a uz najavljenu obilniju kišu i jači vjetar osjećaj će biti da je i hladnije. Tokom nedjelje vrijeme se neće poboljšati i bit će i dalje hladno s temperaturama nešto iznad 10 Celzijevih stupnjeva, a kiša će i dalje obilježiti dan.

Stoga planirajte vikend u zatvorenom prostoru jer proljetni vikend ćemo morati pričekati barem 7 dana. Budu li nam kišni oblaci dali kratak predah svakako posjetite Proljetni sajam ispred kina.

svibanjkisa.jpgKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati