09.11.2010

Kiklop u Teatru &TD

Predstava Kiklop nastala u velikogoričkom kazalištu Scena Gorica večeras ima svoju zagrebačku premijeru u velikoj dvorani Teatra &TD. Niste li imali priliku ovu kontroverznu predstavu vidjeti u Velikoj Gorici večeras to možete učiniti u Studentskom centru. Kiklop je pozvan i na gostovanja u Ljubljanu, Pulu i Rijeku, ali još nema potvrđenih termina.

Nakon večerašnje predstava slijedi pauza do kraja mjeseca, točnije do 29. studenog, kada predstava ponovno gostuje u Teatru &TD. Cijena ulaznice je 60 kuna odnosno 30 kuna za studente, a blagajne se otvaraju 2 sata prije predstave koja počinje u 20 sati.


Komentari
11.11.2010 - cool232
da i super je, prava satira.. mada i nije tolko provokativna kolko sam očekivo... baš sam čito da predstava ide na gostovanja u Ljubljana, Pulu, Rijeku.. siroti ljudi nisu tak napredni ko mi Goričani koji su se uspjeli "riješit" te predstave :) op. sarkazam ;)
10.11.2010 - vito
jesi ti gledo predstavu?
10.11.2010 - martin
odlična za seksualne manijake, serijske silovatelje i pedofile..
10.11.2010 - cool232
predstava je odlična! :)
10.11.2010 - ja
tko nije vidio ovo smeće od predstave ima opet priliku!! nije ni čudo što je senka bulić dobila nogu, trebalo ju je smijeniti i prije!!!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura