05.05.2010

Kako djeca uče biti odgovorna


Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, u suradnji s FamilyLab-om, poziva zainteresirane da dođu poslušati besplatan inspirativni seminar "Kako djeca uče biti odgovorna" koji će se održati 12. svibnja u njihovoj ustanovi u Kurilovečkoj 48 u vremenu od 18.30 do 20.30 sati.

Osnovna ideja seminara je osvijestiti procese koji su u osnovi usvajanja osobne i društvene odgovornosti djece te ukazati kakvom kvalitetom odnosa odrasli doprinose (ili ne doprinose) razvoju djetetove odgovornosti.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, učiteljima, nastavnicima, odgojiteljima, te stručnim suradnicima koji rade s djecom i roditeljima, a vodit će ga psihologinja Dušanka Kosanović.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati