14.03.2011

Jane primile priznanje za EXPO 2010

U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija danas je održan susret zahvale za sve sudionike i sponzore hrvatskog sudjelovanja na Svjetskoj izložbi EXPO 2010.

Na susretu je bio i velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić, a vrijedno priznanje primile su i velikogoričke Jane. Njihovo sudjelovanje na EXPO-u 2010. ostavilo je zapaženi trag među organizatorima, koji su prilikom dodjele priznanja istaknuli VS Jane kao reprezentativan vokalni sastav koji je upotpunio bogatstvo kulturnog programa Republike Hrvatske.

Priznanja su, između ostalih primili i Ansambl Lado, koji je ovom prigodom počastio okupljene vrhunskim izvedbama hrvatskih napjeva, kao i Maksim Mrvica, koji je također nastupio u Kini na Hrvatskom danu, tijekom izložbe EXPO 2010. Na susretu zahvale predstavljen je projekt EXPO 2012. koji će biti održan u Koreji, a na njemu će zajednički nastupiti Hrvatska i Slovenija.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura