20.03.2010

Izložba vina


U pivnici Posavina danas su se okupili velikogorički vinari kako bi na 2. izložbi vina, u organizaciji udruge vinara i vinogradara Grozd, prezentirali javnosti svoje proizvode.

izložbavina2.jpg

Izložba je okupila 16 proizvođača vina iz Velike Gorice, a na njihovim stolovima našli su se Pinot, Škrlet, Graševina, Rajnski rizling, Frankovka te Cabernet Sauvignon.

Otvorenju izložbe je prisustvovao i gradonačelnik Dražen Barišić koji je istaknuo kako je udruga Grozd jedna od aktivnijih u našemu gradu te da će Grad i dalje podupirat njihov rad i naše vinogradare.

izložbavina3.jpg

Vinogradari i vinari su pokazali da ne proizvode vina samo za lokalne potrebe već i da imaju kvalitetna vina spremna za tržište. Ovo je bila i prigoda da velikogorički ugostitelji se upoznaju s proizvođačima našega kraja i dogovore suradnju kako bi ubrzo ta vina mogli se naći u restoranima i kafićima.

izložbavina1.jpg


Komentari
21.03.2010 - Derdejgou
Teetotalism
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati