24.02.2010

Intervju s vodstvom Kluba 100


Kako je Klub100 ovih dana proslavio svoj drugi rođendan porazgovarali smo s vodstvom kluba
o dosadašnjem radu, ali i o planovima za budućnost. Odgovore su nam dali voditelj kluba Tomislav Domitrović i tehničar Tomislav Kotrle.


Preuzeli ste Klub100 početkom ljeta prošle godine, što se tada promijenilo?

Vodstvo kluba je do 6. mjeseca imalo program sa što više koncerata i bendova što financijski, uz slab odaziv Goričana, nije prolazilo. Klub je imao punu potporu Grada i moglo se radit i s gubicima. Kako je Grad preuzela nova vlast oni su tražili da se klub mora sam održavati. Direktorica Pučkog otvorenog učilišta Senka Bulić dala je nama šansu da vodimo klub, a od tada Klub sam podmiruje svoje troškove.


I kraj godine je bio neizvjestan, čekala se financijska injekcija da se pokriju dugovi?

Gradsko vijeće odredilo nam je 300 tisuća kuna da pokrijemo dugove koji su nastali do ljeta 2009., a mi smo sa zaradom koju smo ostvarili od preuzimanja Kluba još nešto pokrili. Da nije bilo te pomoći rad Kluba bi bio blokiran. Srećom imamo odličnu suradnju s Učilištem koji je vlasnik prostora, ali nažalost nikakvih službenih kontakata sa Gradom.


Koji problemi su mučili klub?

Ljudi nisu imali naviku dolaziti, a promidžbe gotovo da nije bilo. Sada si gotovo svu promidžbu radimo sami, lijepimo plakate i informiramo o tulumima preko Facebooka. Publika se vratila što je znak da se radi dobro.


Kakav je plan za 2010. godinu?

Uhodalo se nekoliko dj programa koji dobro prolaze kod publike pa nastavljamo sa rock, trash, pure electro, studio54 i sličnim programima. Otvoreni smo i za suradnju pa često imamo gostovanja. Svakako želimo i jednom mjesečno imati koncert hrvatskih glazbenika. Uz standardan klubski program odvijat će se i dalje stand up comedy odnosno komičarski nastupi, a vratili smo i školski tulum. Subotom od 19 do 22 sata nešto mlađi mogu izaći u disko uz napomenu roditeljima da na šanku baš nitko tada ne može kupiti alkoholno piće. Namjeravamo klub ostaviti otvorenim cijelo ljeto sa besplatnim ulazom na dj programe.


Hoće li biti ulaganja u prostor, inventar...

Čim vrijeme dopusti ponovno ćemo postaviti ljetnu terasu koja će biti duplo veća od prošlogodišnje. Nastavi li klub raditi s pozitivnom bilancom na jesen će se uložiti u razglas za koncerte. Radi se i na tome da se uvede internet da se može doći na kavu preko dana i surfati.


Kakva je suradnja s udrugama mladih i bendovima iz Gorice?

Klub je otvoren za sve prijedloge posebice od udruga za mlade, a gotovo sve potrebe udruga za prostorom smo omogućili. Demo bendovima će se ponuditi jedan dan u tjednu, a ako će imati želje i interesa bit će žive svirke, najvjerojatnije četvrkom.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife