05.02.2010

Imamo novu vlast


Princ Fašnik i njegovi pomoćnici Vid Balog i Drele danas su okupirali ured gradonačelnika i prisilili ga da preda ključeva Grada u njihove ruke. Tako ćemo slijedećih desetak dana imati novu vlast koja je odmah proglasila autonomiju Fašničke Republike Turopoljske, a među prvim aktima bit će i proglašenje rata sa Samoborskom Fašničkom Republikom.

Novi vladari Grada odmah su poručili: "Nebumo delali niš jer se manje od vaše vlade nemre delati". Gradonačelnik je uvjeren da će ih narod svrgnuti nakon tjedan dana "norenja", ali ipak je napravio kopiju ključa za svaki slučaj. Dao im je i zadatke, a to je da sagrade obilaznicu, otvore 4 vrtića i izgrade sportsku dvoranu bez ijedne prijave. Princ Fašnik za izvršenje ovih zadataka tražit će pomoć Keruma, a problem vrtića riješit će i prenamjenom goričkih policajaca u tete u vrtiću.

fašnikpredajaključa.jpg
Gradonačelnik je predao ključeve Grada, ali je pripremio i kopiju ključa za svaki slučaj

Od novijih značajnijih projekata najavili su angažman umirovljenika u radne akcije jer stari se ipak trebaju družiti i podsjetiti se starih dana. Željeli su napraviti i metro koji će povezati Srce i Stotku, ali čini se da će ipak graditi Getro. Očekuje nas i snažan gospodarski razvoj pa bi prema uzoru na silicijsku dolinu Turopolje uskoro trebalo postati dolina čvaraka. Ipak postupat će humanije prema pajcekima pa umjesto pod nož ići će na liposukciju.

Kako su dogradonačelnika ulovili s rukama u pekmezu, dok je kušao ponuđene krafne, i oni će nastaviti tim putem, a već su potpisali i novu javnu nabavu za kvalitetna vina. Ostatak prvog radnog dana provest će u obilasku grada i "lokalnih birtija".

fašnikpreuzeovlast2.jpg
Nakon preuzimanja vlasti novi čelnici Grada odmah su se primili flaše!
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati