20.11.2009

I europsko zlato goričkom paru


Doris Lučan i Damir Zobec sa Europskog prvenstva održanog u Švicarskoj vratili su se sa još jednim zlatom. Time je njihova dominacija u svojoj kategoriji još jednom nakon svjetskog zlata potvrđena.

U konkurenciji 40 parova sa svojom koreografijom još jednom su međunarodne suce uvjerili da su najbolji par mlađih juniora akrobatskog rock n rolla. Od njih se zbog svjetskog zlata mnogo i očekivalo ali ovo 14-godišnjaci nisu podlegli pritisku. Valja i reći da do sada nitko nije u istoj godini uzeo svjetsko i europsko zlato.

europskornr1.jpg

Doris i Damir kažu kako su jako ponosni na svoj rad, sretni i zadovoljni, ali i priznaju da osim moralne podrške puno bi im značila i podrška sponzora koja bi im olakšala treninge i nastupe.

Za ova natjecanja pripremali su se cijele godine. Osim svakodnevnih treninga u 10 mjesecu imali su i pripreme u toplicama Sv.Martin.

Do kraja godine još ih očekuje Svjetski kup u Bratislavi i Božićni turnir u Petrinji kojim će se oprostiti od ove kategorije s obzirom da slijedeće godine se natječu u višem rangu.Komentari
23.11.2009 - :)
braco! cestitam!
21.11.2009 - ivan
pridružujem se pohvalama!!!
20.11.2009 - hrvoje
i opet......bravo, bravo, bravo !!!!!!!!!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati