24.07.2010

Hrvatske pošte daruju udruge

“Vaša pošta za dobra djela” natječaj je za dodjelu donacija kojim Hrvatska pošta podupire neprofitno djelovanje lokalnih zajednica i udruga koje trebaju podršku u humanitarnim i srodnim projektima, bilo da ih trebaju iskomunicirati ili da prikupljaju sredstva.

Riječ je o donaciji omotnica s plaćenom poštarinom (mase do 50 grama, dimenzija 114 x 229 mm) u vrijednosti od milijun kuna.

Akciji je podršku u smislu medijskog istupa dao i Grad Velika Gorica.

Natječaj je namijenjen neprofitnim organizacijama, akademskim institucijama, dobrotvornim društvima, udrugama invalida, lokalnim udrugama, sportskim udruženjima, studentskim i zdravstvenim organizacijama. Na natječaj se možte prijaviti tako da ispunite službenu pristupnicu za natječaj koja se nalazi na web stranici Hrvatske pošte.

izvor: Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati