22.01.2011

Harfistica za djecu u Galženici, poklanjamo karte

U dvorani Doma kulture Galženica, u nedjelju s početkom u 17 sati, imate priliku djecu odvesti na predstavu "Harfistica" Ljerke Šimara u produkciji Kazališta Svarog.

Ovo je predstava koja otvara dječja srca. Djevojka otkriva plemeniti zvuk harfe i plemenito srce priprostog mladića koji joj harfu daruje iz ljubavi. I naša junakinja postaje sviračica harfe koju s tako puno ljubavi nauči svirati tako lijepo da njezina pjesma udahnjuje život nemoćnima, doziva sunce i dotakne svačije srce; čak i srce opasnog ratnika. Pa i vladara koji u nezasluženom obilju i raskoši loše kraljuje, oslobađa nevolje. Nije se rodilo dijete koje će ljubav naše junakinje prema ljepoti ostaviti ravnodušnim.

U predstavi namjenjenoj djeci od 5 do 11 godina glume Martina Čvek, Petra Vukelić, Tomislav Svetić/ Dubravko Sidor, Davor Kavelj. VGdanas portal i za ovu predstavu daruje dva puta po dvije ulaznice, a sve što treba je javiti se na naš email nagrade@vgdanas.hr. Dobitnike ulaznica obavijestit ćemo emailom tokom dana.


Komentari
23.01.2011 - urednik
Ovo su ostale još dvije karte pa tko ih želi neka se javi.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati