29.10.2009

Halloween u Hyperionu


Svi već znate da nam dolazi Halloween odnosno Noć vještica, i zasigurno znate da razni kafići i klubovi organiziraju tematsku večer povodom toga, ali znate li da je najluđi Halloween party u Gorici oduvijek bio u Hyperionu!?


Prema najavama ovogodišnji bi trebao nadmašiti sve ostale jer ekipa iz Hyperiona sprema najstrašniju i najluđu noć upravo u svome klubu. Svoja škripava podrumska vrata otvoriti će već u 19 sati, a svi zamaskirani će noć započet shooterom dobrodošlice.


Kako nebi bili žedni ostatak noći za vas će se pobrinuti Burn hostese kojima zasigurno neće biti teško pridobiti vas na posebnu ponudu u kojoj uz naručeni Burn dobijete i dvije votke, i to sve za 22 kune.


Tokom noći izabrati će se najbolje maske, a najbolja će dobit dvije ulaznice za nadolazeći koncert Erosa Ramazzotia u Areni Zagreb! Drugo i treće plasirani tugu će utopiti u 10 odnosno 5 shootera na račun kuće.


Za dobru glazbu pobrinuti će se dj Marino koji će zavrtiti house hitove. Odlična atmosfera je stoga zagarantirana, a uz ponudu shootera i neponovljivu cijenu za duplu-vodku-Burn zasigurno ćete ostati do ponoćnog otkucaja sata.


hyphalloween.jpg


Komentari
02.11.2009 - urednik
evo ih!!!!! ;)
02.11.2009 - maja
oču slike vidit aaaaaaaaaaaaaa slike..... :DD
01.11.2009 - tonia
ludnica jučer bilo...burn spalio sve =)
30.10.2009 - juraja
neću spavati cijelu noć kako bi sutra imao orginal podočnjake!
30.10.2009 - kvezimodo
obuči ču se u hot dog s kečapom
30.10.2009 - Marko
U ono sta se svaku drugu noc oblacim :(
29.10.2009 - ivan
Marko, u kaj buš se obukel? :)
29.10.2009 - Marko
Svida mi se ideja ;)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife