02.10.2010

Gradski čelnici u Ščitarjevu

Gradski su čelnici, predvođeni gradonačelnikom Draženom Barišićem, zamjenikom Ervinom Kolarcem i pročelnikom Zvonkom Kunićem obišli osnovnu školu Šćitarjevo.

Podsjetimo, tamo je nastava počela s odgodom, zbog radova na toj školi. Radovi još traju samo na sportskoj dvorani koja će biti završena do sredine listopada. Bit će to jedna od najvećih sportskih školskih dvorana, koja će sigurno zadovoljiti potrebne učenika, a moći će ju koristiti i sportski kolektivi.

školaščitarjevokolsrec.jpg

Škola je uređena prema svim europskim standardima, a učenicima se osigurava maksimum kvalitete prostora, nastavnih pomagala i  sadržaja. Predstoji uređenje okoliša, a tijekom današnjeg dana završava se i asfaltiranje prometnice oko same školeKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati