08.01.2010

Grad daje 150 000 kuna mladima


Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za financiranje programa djelovanja za mlade koje će provoditi udruge mladih s područja grada u ovoj godini.

Udruge svoje prijedloge programa trebaju dostaviti do 1. veljače u Upravni odjel za društvene djelatnosti na obrascima koje možete preuzeti ovdje ili u samom upravnom odjelu.

Svrha ove akcije je poticanje društvenog aktivizma mladih, slobodnog vremena i kulture mladih te umrežavanja i suradnje udruga mladih pa će upravo programi koncentrirani oko ovih tema imati najveću šansu da im pripadnu sredstva iz ovog natječaja.

Ukupno je za natječaj osigurano 150 tisuća kuna, a isto toliko bilo je i prošle godine kada je potporu Grada za svoje programe iskoristilo 10 udruga koje okupljaju mlade.Komentari
12.01.2010 - cool232
bumo vili ne valjda se bude pisalo ko je dobil nofce i za kaj ;)
10.01.2010 - Mariovg
Nadam se da će mladi kreativno i pametno potrošiti novce
08.01.2010 - kifla
super ko plača cugu?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati