23.06.2010

Gostovanje ZKM-a

Zagrebačko kazalište mladih s predstavom Sedam dana u Zagrebu gostovat će na Goričkim večerima. Predstavu možete pogledati večeras, u srijedu 23.lipnja, u dvorani Gorica od 20 sati. Troje čitatelja koji pošalju svoje podatke na email nagrade@vgdanas.hr dobit će dvije(2) besplatne karte!

Tekst Tene Štivičić, kojeg je režirala Tijana Zinajić, bavi se opsesivnim motivima tranzicijskog vremena, ali i otvara neke ženske i aktualne društvene teme i pitanja. Autorica u njemu donosi priče pet likova, svakog s različitim, ali čvrstim uvjerenjima o ispravnosti odabira svoga životnog puta.

Njihove priče ispreplest će se u trenutku rađanja jednog novog života, a tajne otkrivene među likovima imat će neočekivane posljedice. U predstavi glume Ksenija Marinković, Nina Violić, Jadranka Đokić, Sreten Mokrović i Frano Mašković.

14:25h: Karte podijeljenje!

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura