12.10.2009

Goričanka najbrža


Na jučer održanom 18. Zagrebačkom maratonu mlada goričanka Monika Delač osvojila je prvo mjesto u utrci građana za žene na 5 km.


Ovim uspjehom okrunjena je uspješna sezona 16-godišnje članice Maraton kluba Velika Gorica. Monika je bila u konkurenciji 83 natjecateljica prijavljenih za ovu utrku, a s vremenom 19:03 bila je brža od drugoplasirane za više od 1 minute.


– Trčala bih ja i maraton da imam koju godinu više. Tko zna, možda za koju godinu protrčim i tih četrdeset i dva kilometra – rekla je Monika za Večernji list.


Monika Delač iz Maraton kluba V.Gorica prima nagradu za prvo mjesto u utrci za građane


Druga nabolje plasirana na 5 km iz kluba je Martina Barišić, 15. mjesto s 22:44. Najbolje plasirani od muškaraca je Ivan Barišić na 10. mjestu s vremenom 18:02. Od maratonaca (42,2 km) najbolji rezultat je ostvario Goran Grgas u vremenu 2:58:38 s kojim je zauzeo 23. mjesto u ukupnom poretku.Komentari
12.10.2009 - mel
kako si neinformiran :P
12.10.2009 - cool232
lijepo :) do ovog jesenskog krosa nisam ni znao da postoji maraton klub u vg :(
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO