18.10.2010

Goričanin prvak Hrvatske u brdskim auto trkama

Povodom osvajanja naslova prvaka u brdskim auto utrkama, velikogoričkog vozača Juricu Majića primio je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji mu je ovom prigodom čestitao na velikom uspjehu.

Jurica je u devet utrka prvenstva Hrvatske klase H16 osvojio prvo mjesto sa 151 bodom, od čega se pet puta penjao na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Naslov najboljeg osvojio je u zadnjoj trci održanoj 9. i 10. listopada u Dubrovniku kada je slavio ispred klupskog kolege Marijana Rubelja. Uz to, Jurica je u ukupnom poretku osvojio odlično 8. mjesto iza vozača s puno skupljim i jačim automobilima.

prvakbrdsketrke.jpg

Stručni savjetnik za šport Darko Čopić, prvak Jurica Majić te zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec


Gorički vozač živi u Rakarju, nastupa za AK Klek iz Ogulina, a vozi Golf 2 sa 270 ks s kojim do sada nije zabilježio ni jedan ozbiljniji udes što je kod brdskih utrka čest slučaj.


Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec prigodnim poklonom zahvalio se u ime Grada Jurici Majiću na sjajnom uspjehu, te mu zaželio puno uspjeha u daljnjoj karijeri.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport