21.04.2010

Drag Race ipak otkazan


Jutros smo najavili ovogodišnje izdanje 1/4 Drag Race utrke koja se trebala održati u Velikoj Gorici krajem svibnja, a već poslijepodne došlo je do obrata situacije. Prema priopćenju za javnost koje je izašlo na službenim stranicama utrke cijeli događaj se otkazuje.

U priopćenju stoji da utrku, koja je organizacijski već bila u visokoj fazi, zbog "recesije" odnosno nedostatnog financiranja i nemogućnosti pokrivanja troškova su primorani otkazati. Najavljeni su i pregovori sa strateškim partnerom koji bi osigurao da slijedeće godine ne bi bilo iznenađenja u organizaciji.

"Zahvaljujemo svima svima koji su nam pružili podršku i priliku u ovom projektu, te se iskreno nadamo da ćemo i u 2011. krenuti zajedničkim snagama u još veći, jači i bolji projekt." - riječi su koje potpisuje organizator Tomislav Mahin.


Komentari
27.04.2010 - nory
Mislim da ce se u nasem gradu ipak odrzati neki oktanski event toga vikenda! EUROPSKI GP automodela i to po prvi puta u Hrvatskoj tako da ocekujemo mnostvo vozaca! Idealna zanimacija za djecu. EFRA GP CROATIA OFFROAD Large Scale 1:6 Off road 28 do 30 Svibnja 2010 Lokacija: Stadion NK RADNIK
23.04.2010 - jajodokrajo
Šteta,šteta.....
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura