17.11.2010

Disco club Srce

Disco club Srce za ovaj vikend pripremio je dva programa i to u petak Friday Night Lights odnosno u subotu Bavaria party. Za dobru atmosferu pobrinut će se majstor za mixetom DJ Igor što znači - za svakoga ponešto.

Na novom programu pod nazivom Friday Night Lights DJ Igor ispunjavat će glazbene želje posjetiteljima. Na šanku vas očekuju cijelu noć sva pića po cijeni od 10 kuna, a do jedan sat iza ponoći ulaz za sve posjetitelje Disco cluba Srce je slobodan.

Bavaria u subotu u V.Goricu šalje svoje hostese koje će podijeliti nagrade. Ugrabite flyer s kojim možete ući besplatno do ponoći te iskoristite Happy Hour za zagrijavanje pred burnu noć. DJ Igor pripremio je presjek najnovijih, najpoznatijih i najdražih vam pjesama strane i domaće glazbe. Najsretnijeg posjetitelja frizerski salon Look darovat će sunčanjem u novootvorenom solariju.

Vidimo se u Disco clubu Srce!

Sponzorirani članakKomentari
20.11.2010 - Dadadaaa
Porez na sta kad se srce zatvorilo u pola 2jel nije bilo bas nikoga. Gospodo u srcu vrijeme je za promjene drasticne ako hocete da vam dolazimo u disco
20.11.2010 - FINANCISKA POLI
DA VIDIMO TKO PLACA POREZ NA 10KN
19.11.2010 - jamesbond
ako cemo originala ideja je od lampasa stara jedo 5 godina kada je sva cuga bila 7 kuna tak da nelaprdajte bzv !sada je kao orange bar izmislio nesto !
18.11.2010 - Dadadaaa
Prvo je bilu u hipu pa u stotki pa u srcu ako te bas zanima a cak je prava ideja iz oranga oni su radili srijedom sve po 9kn a
18.11.2010 - bzvz
ta stotka sve kopira. kaj nije tih sve po 10 bilo prvo u hypu, pa sad u srcu, eto i stotka se sjetila napokon.
17.11.2010 - pero
e jel imate informaciju hoce li opet raditi samo do pola 2 ili radi do jutra
17.11.2010 - dadaaa
tu neko nekog je... pa sve po 10kn je i u stotki samo sto je tamo i citavu noc free upad
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife