10.12.2010

Dijeljenje božićne pčenice pa predstavljanje knjige

Niste li zasadili još svoju božićnu pšenicu sutra imate priliku dobiti ju na poklon od HNS-a Velike Gorice. Aktivisti Mladih i Ženske inicijative tokom sutrašnjeg jutra, od 10 sati, šetnjom kroz grad podijelit će više stotina posuda s zasađenom pšenicom. Aktivisti će pšenicu, dopremljenu iz Starih Mikanovaca iz Slavonije, dijeliti u Zagrebačkoj i ulici Slavka Kolara te na Tržnom centru, trgu Stjepana Radića i parku dr. Franje Tuđmana.

Kasnije popodne, u 18 sati u Domu kulture Galženica, održat će se predstavljanje knjige "Nijemci, Austrijanci i Hrvati I." autora Gorana Beusa Richembergha. Knjiga predstavlja priloge za povijest njemačko-austrijske nacionalne manjine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a predstavit će ju sam autor te recenzenti i predstavnici nakladnika.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.