14.05.2010

Dani mladih


Dani mladih u organizaciji Savjeta mladih Grada Velike Gorice manifestacija je posvećena mladima ovoga grada, a kroz cijeli slijedeći tjedan su organizirana razna događanja namjenjena upravo mladima.

Dani mladih započet će u ponedjeljak 17. svibnja otvaranjem izložbe radova mladih umjetnika iz V.Gorice. Izložba je postavljena u holu Srednjoškolskog centra, a na njoj se predstavlja desetak fotografa, slikara i dizajnera. Manifestacija će se nastaviti slijedećeg dana predstavljanjem priručnika o medijaciji (nenasilnom rješavanju sukoba) te dodjelom priznanja mladim uspješnim Velikogoričanima, za što je bio raspisan i natječaj. Večer je pak posvećena maturantima te će u Klubu 100 nastupati Accoustic band Retrodukcija i dj Miss Iconic.

U srijedu ćete moći pogledati predstavu kazališta Mala scena pod nazivom Ana i Mia čija je osnovna tema anoreksija i bolimija, a događajem Športom do jednakih mogućnosti osobe s invaliditetom će prikazati neke od športskih disciplina kojima se bave. Četvrtak u Klubu 100 u organizaciji Gasa odvijat će se program Slam poezije praćen jazz kvartetom Luke Medića.

Vikend program u Klubu 100 donosi zanimljiv program i koncerte. Sve počinje u petak programom posvećenim glazbenom pravcu Hip Hopu koji organizira udruga Underground Hip Hop, a subota nam donosi koncert grupe Adastra i Mel Camino. Vikend će završiti smijehom uz stand up komediju Balkanskog trokuta.

Napomenimo još samo da su sva događanja osim subotnjeg koncerta besplatna, a raspored odvijanja svih događaja Dana mladih možete pogledati ovdje.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura