13.12.2010

Danas je Dan Grada

Grad Velika Gorica danas, 13. prosinca na svetkovinu svoje zaštitnice Svete Lucije, slavi svoj dan! Za one mlađe, ili koji to ne znaju, Velika Gorica gradom je postala tek 1995. godine.

Povodom obilježavanja Dana Grada ujutro u 9 sati položit će se vijenci kod Spomenika poginulim velikogoričkim braniteljima, a u 10 sati bit će služena sveta misa u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije.

Svečana akademija održat će se u 12 sati u dvorani Gorica, a na njoj će biti uručena priznanja i nagrade zaslužnim velikogoričanima. Obilježavanja Dana Grada završit će Lucijskim spravišćem Plemenite opčine turopoljske koje se po drugi puta održava u dvorcu Lukavec s početkom u 17 sati.Komentari
14.12.2010 - Mariovg
mislim da je sramota da se nije organizirala mala veselica za sve građane povodom dana grada, moglo je biti ništa pretjerano nego organizirati neki bend i djeliti kuhano vino i kobasice i na taj način razveseliti ljude i obilježiti dan grada
14.12.2010 - ghostd
hudini, nasim umirovljenicima moze pomoci jedino tvoj gulas :)
13.12.2010 - hudini
Ghostd,pripadaš opciji koja je nekaj dobro napravila za umirovljenike???kad si tako brižna.
13.12.2010 - Max Power
hvala ti, pusa! :)
13.12.2010 - Ghostd
Max, da mogu bolje napisala bi ali moj maksimum su ovakvi suhoparni, pre realni opisi. Trebam tvoju kreativnu pomoc da sve ovo zapakiram u jednu veselu pricu. Sigurna sam da ces mi ti velikodusno odati nacin na koji se realno stanje prodaje pod idealno. Zahvaljujuci tvojoj velicini ja vise nikada necu napisati tuznu rijec :))) po meni si ti zavrijedio biti pocasni gradjanin VG
13.12.2010 - Max Power
ajde Ghostd, možeš ti i bolje, ovo ko da si iz jeftinog pamfleta za omladince prepisao ili, još tragičnije, sa index.yu :lol: sretan dan Grada svima, i desnima i lijevima i srednjima i neutralnima :)
13.12.2010 - Ghostd
Kratak osvrt na danasnji dan nase Gorice. Pre vatrogasnim, na temperaturi od - beskonacno se dijele dodatci na mirovinu nasim umirovljenicima koji bez pogovora stoje u redu za 200 kuna. U toplini POUVG bogati domjenak za odabran vrh. Sretan vam dan Grada VG :)))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura