08.03.2010

Dan žena


Svim čitateljicama portala vgdanas želimo sretan Međunarodni dan žena. Dan žena ustanovljen je prije točno jednog stoljeća, a označava borbu žena za jednakost sa muškarcima koja danas još uvijek u nekim zemljama nije ostvarena.

Povodom Dana žena gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić jutros je našim sugrađankama na tržnom centru darovao cvijeće čestitajući im njihov dan. Aktivistice SDP-a također su prigodnim teglicama sa cvijetom darivale Velikogoričankama na tržnom centru i trgu Stjepana Radića.

danžena.jpg

Ženska inicijativa HNS-a Velike Gorice obilježila je Međunarodni dan žena akcijom pod nazivom „Ženama pola svijeta, muškarcima pola kućanstva“. Na goričkim ulicama ženama su darivali ručno izrađene broševe, a muškarcima su dijelili grincajg kako bi ih potaknuli da danas skuhaju, barem, juhicu.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati