21.04.2010

Crna kronika


U proteklih 7 dana velikogorička policija nije zabilježila većih kaznenih djela te su uglavnom imali obrade provala s manjom materijalnom štetom. S dolaskom proljeća učestalije su provale u vikendice u Vukomeričkim goricama, ali one najčešće završavaju otuđenjem ručnog alata.

15. travnja dogodile su se dvije provale u automobile. Provalnik je razbio stakla na osobnim automobilima, koji su bili parkirani ispred vrtića u vremenu kada roditelji ostavljaju djecu, te ukrao osobne stvari iz automobila.

Ostali događaji u policijskom zapisniku odnose se na već spomenute manje provale, pa je tako provaljeno i u pečenjeru na sajmištu, a 18. travnja iz nezaključanog stana, dok su u njemu bili vlasnici, ukraden je novčanik. Zabilježena su i tri nasilja u obitelji, a nasilnici su sprovedeni sudu i zaradili kraće zatvorske kazne i zabranu prilaska oštećenima.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati