04.02.2011

Čička Poljana nakon 30 godina ima vatrogasno društvo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čička Poljana sutra će održati svoju godišnju skupštinu. Na njoj će nazočiti i predstavnici gradske vlasti, gradonačelnik sa zamjenicima i predsjednica Gradskog vijeća, kako bi i dodatno dali punu podršku djelovanju ovog ponovno aktivnog dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji je svoj doprinos dalo i tijekom rujanske poplave.

- Financirat ćemo i održavanje same skupštine, a kupili smo i vatrogasna odjela za njihove članove. jasno je da pomažemo i drugim dobrovoljnim društvima, no, sigurno je ovome društvu koje je zapravo na samom početku, a odmah je pretrpjelo štete u poplavi, pomoć trenutno najpotrebnija – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.

Skupština Društva bit će održana u restoranu Odranski ribič u Čičkoj Poljani, u subotu, s početkom u 18 sati.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.