08.07.2010

Auto Tuning & Sound show

Auto Tuning & Sound show u organizaciji Blank project-a naziv je još jednog događaja zanimljivog zaljubljenicima u automobile, prerade automobila i svega onoga što dolazi uz to. Događaj će se održati ove subote u Starom Čiču u prostorima centra Auto Gašparić s početkom već od 10 sati.

Svoje nabrijane ljubimce ponosni vlasnici će predstaviti kroz tri kategorije i to Styling & Tuning, dB Drag i Sound Quality. Organizatori najavljuju da ćete imati priliku na jednom mjestu vidjeti najljepše, najglasnije i nabolje ozvučene automobile iz Hrvatske i regije.

- Očekuje nas međunarodno natjecanje u tuningu, db dragu i kvaliteti zvuka, a za sada imamo prijavljeno 80-tak natjecatelja iz šest europskih zemalja. Znači jednak program kao i na 402 Street Race-u osim samih utrka - rekao nam je organizator Stjepan Naglić. Blank project prvi je hrvatski proizvođač pojačala za zvuk za automobile.

Osim razgledavanja automobila moći ćete i testirati nova Hyundai i Mercedes SUV vozila, okušati se u offroad vožnji, a predstavit će se i Brabus, Oldtimeri, Hyundai klub i Mercedes klub Hrvatska. Na samom mjestu odvijanja programa svoje proizvode izložit će i niz tvrtki pa će se po promotivnim cijenama moći nabaviti "od mirisnog borića do automobila".

nabrijaniauto.jpg
Na natjecanja u tri kategorije prijavilo se 80-tak natjecatelja iz 6 zemalja

Ulaz je slobodan, a vrući ljetni dan prebrodit ćete uz ponudu hladnih pića i dobre hrane. After party uz hostese i Becks večer će se održati u Cabana baru.Komentari
21.09.2010 - WaldosM
F2VJ3D hi all ?heey ? http://avtozastivxux.sweb.cz
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati