03.12.2009

Akcija povodom 1.12.


Forum mladih SDP-a Velike Gorice proveo je 1. prosinca akciju povodom Međunarodnog dana borbe protiv AIDS-a. Ispred Srednjoškolskog centra Velika Gorica dijelili su prezervative i informativne letke u kojima se građane informira o AIDS-u i o besplatnim i anonimnim mjestima za savjetovanje i testiranje na HIV.

Mladi esdepeovci su učenicima podijelili preko 500 prezervativa, te ih informirali o opasnosti AIDS-a.  Naglasak akcije stavljen je na edukaciju i korištenje zaštite prilikom spolnog odnosa, a uz poruku "Apstinencija nije jedina prevencija".

sdpmladiaids.jpg
Učenicima srednjih škola podijeljeno je 500 prezervativa, a neke je zanimalo i više o bolesti

Informiranje i educiranje ljudi o opasnostima AIDS-a Forum mladih već devet godina provodi diljem Hrvatske, a ove godine forumaši su podijelili 20 000 prezervativa.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati