10.12.2010

VIS Jane i izložba povodom 50 godina Muzeja

Lucijini dani polako se privode kraju, a večeras u sklopu Lucijskog programa otvorit će se izložba Muzeja Turopolja povodom 50-te obljetnice osnutka te "Poklon Gradu" - koncert VIS Jane.

Muzej Turopolja ove godine slavi 50 godina svoga postojanja, a pri kraju godine s ovom značajnom obljetnicom priprema izložbu pod nazivom "Tik-tak...Tik-tak...". Događaj počinje u 19 sati u zgradi Muzeja.

Kao i svake godine u isto vrijeme, u okviru Lucijskih dana, VIS „Jane“ će održati svoj već tradicionalni cjelovečernji koncert „Poklon gradu“. Jane će na svojstven način počastiti građane i publiku pjesmama iz cijele Hrvatske, a i šire, kao i svaki puta do sada, ugostiti neke od eminentnih glazbenika s kojima su surađivale u proteklom periodu. Koncert se održava u kino dvorani Gorica s početkom u 20 sati.

Podsjećamo i na 3.Velikogorički glazbeni festival koji se ove nedjelje od 20 sati održava u dvorani Srednjoškolskog centra. Volite li domaću pjesmu pokupite svoje besplatne karte u Turističkoj zajednici u Kurilovečkoj ulici.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati