27.01.2011

Video: NetTV o zemljišnjim zajednicama

Prenosimo video prilog NetTV televizije o zemljišnjim zajednicama. U prilogu koji traje 8 minuta govore gradonačelnik Dražen Barišić, predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt, saborski zastupnik Goran Beus Richembergh, prvi župan obnovljene Plemenite opčine turopoljske Zdravko Lučić, predsjednik Urbarskih zajednica Stjepan Rakarec, Zlatko Rovišan i Miljenko Črnjak.
Komentari
31.01.2011 - cool232
istina čovijek se trudi oko toga, možda je motivacija striktno politička, ali svi drugi to ne vide....
29.01.2011 - klip
ko je od vas skupio informacije na internetu i objavio knjigu ili skupio informacije o zemljišnjim zajednicama i omogućio raspravu o pitanju povrata u hrvatskom saboru? hdz, dc? stalno se govori da trabunja, on barem trabunja javno a ne sebi u bradu za šankom u birtiji!
29.01.2011 - :)))
On je skupio informacije na internetu i napisao knjigu o gastebajterima :)))
28.01.2011 - Barun Trenk
kak ne znaš ko je Beus? Beus a.k.a. Odisej a.k.a. "Malo-Sam-Musliman-Malo-Sam-Dalmatinac-Malo-Sam-Folksdojčer-Malo-Sam-Židov-Malo-Sam-Turopoljac" :D čovek bi pomislil da je shizofrenik :D
28.01.2011 - grga čvarak
Ne kužim, Beus sam predao zakon bez konzultacije sa ljudima kojima ta zemlja pripada??? wtf? Who is the fucking Beus??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati