02.07.2009

VG HIP HOP OPEN AIR


Udruga Underground Hip Hop VG ove subote nam na Trgu Stjepana Radića priprema događaj pod nazivom "VG HIP HOP OPEN AIR" na kojemu će se moći vidjeti sve komponente ove urbane kulture.
 
Festival je zamišljen tako da se na jednom mjestu prezentira sva četiri elementa hip hopa  - MCing, DJing, B-Boying (breakdance) i graffiti art. Grafiteri će već oko 11 sati krenuti sa crtanjem grafita na toplani, a program će krenuti oko 17 sati kada počinju DJ setovi, a od 19 sati kreću nastupi breakera i MC-a koji traju do 22 sata.

Gorici će se tako predstaviti reperi odnosno MC´s: Muhamed, Jux, Jizzy, Cross, Vojnici Novog Doba, Sovac te Starky, a podršku i ritam za mixetom će im davati DJ´s Robbie Digital i Steeya.

Vrijedna ekipa je pripremila i promo pjesmu za ovaj događaj koji su posvetili Velikoj Gorici, a možete ju poslušati/pogledati dolje.
Komentari
05.07.2009 - brixinthemix
ko je radio spot?
04.07.2009 - bicko
kul je stvar skroz... i moji susjedi znaju kad je...m (:
03.07.2009 - jura
lokalpatriotizam na djelu :thumb up:
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.