09.11.2010

Večeras susret s književnicima

Večeras u 19 sati u Područnoj knjižnici Galženica održat će se susret s velikogoričkim književnicima ujedno i počasnim članovima Gradske knjižnice Velika Gorica.

U povodu 30. obljetnice djelovanja Područne knjižnice Galženica, 110. obljetnice postojanja Društva hrvatskih književnika, a u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige pozvani su članovi Društva hrvatskih književnika i Društva hrvatskih pisaca s velikogoričkoga područja na susret s korisnicima Knjižnice.

Posebna gošća susreta bit će Ružica Cindori, tajnica DHK-a, pjesnikinja koja je svoju prvu zbirku objavila u velikogoričkoj biblioteci Albatros koja također ove godina obilježava 30 godina postojanja. Velikogorički vokalni ansambl Zlatne godine izvest će nekoliko prigodnih skladbi.Komentari
09.11.2010 - Forum50+
Da li sudjeluje i Sonja Smolec?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati