08.12.2010

Večer akrobatskog plesa

Večer akrobatskog rock ´n´ rolla održana u ponedjeljak u Pučkom otvorenom učilištu ispunila je dvoranu Gorica ponosnim roditeljima, bakama i djedovima, tetama i klincima te znatiželjnicima koji su uživali u plesu s 200-tinjak plesača, od najmlađih do već iskusnijih rock ´n´ roll formacija.

arrkgorica2.jpg
Plesna formacija All Stars iz kluba ARRK Gorica na kupovima je osigurala treću poziciju

Bila je ovo prigoda da se dodjele nagrade za prve tri najbolje plasirane formacije i plesne parove koje su se borile kroz tri nacionalna kupa održana ove godine u Zagrebu, Jastrebarskom i Slavonskom brodu. Nagrade su dodijeljene za četiri kategorije nastupa, a među nagrađenima u kategoriji Mini formacije 2 je i formacija All Stars velikogoričkog kluba ARRK Gorica.

- Ovakav rezultat dokaz je ustrajalosti i profesionalnosti našeg djelovanja s mladim plesaćima - kažu u ARRK Gorica.

arrkgorica.jpg
ARRK Gorica osim što je imao dužnost domaćina dobro se i zabavio

Osim pehara i diploma, sve plesače darivao je i Sveti Nikola koji je upristojio Krampusa, a nakon nastupa plesači su nastavili druženje u nešto mirnijem tonu i lakšim plesnim koracima u Klubu 100.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati