O nama


Internetski portal www.vgdanas.hr (u daljenjem tekstu VGdanas) nezavisni je portal u vlasništvu tvrtke Studio Eunoia d.o.o. iz Velike Gorice.

 

Sav sadržaj na VGdanas objavljen je u najboljoj namjeri informiranja građana vijestima iz Velike Gorice. Uredništvo će nastojati objavljivati provjerene i točne informacije. Sve sadržaje VGdanas portala koristite na vlastitu odgovornost i VGdanas ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

 

Informacije objavljene na portalu VGdanas zaštićene su autorskim pravom. Prenošenje članaka, dijelova članaka, fotografija, dokumenata i drugih sadržaja s portala VGdanas bez navođenja portala VGdanas kao izvora informacija nije dozvoljeno i podložno je tužbi.

 

Sadržaj objavljen na portalu VGdanas smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

 

Komentiranje članaka na uvredljiv i protuzakonit načiin (članak 174. Kaznenog zakona) neće se tolerirati te će uredništvo nastojati ukloniti takve komentare po saznanju njihovog postojanja. VGdanas ne odgovara za komentare napisane od posjetitelja portala.

 

VGdanas obvezuje se da  će podatke registriranih korisnika koristiti isključivo u svrhu pružanja bolje usluge istim tim korisnicima. Portal VGdanas se obvezuje da korisničke podatke neće učiniti dostupnim trećoj strani.

 

Smatra se da ste korištenjem portala VGdanas upoznati sa aktualnim uvjetima korištenja. VGdanas može bez posebne obavijestiti izmijeniti uvjete korištenja.


Kršenjem Uvjeta korištenja objavljenih u ovome tekstu snosite odgovornost da portal VGdanas pokrene pravne postupke kako bi zaštitio svoje interese.