26.03.2011

Uskrsna humanitarna akcija

U organizaciji Radio Velike Gorice i Centra za socijalnu skrb Velika Gorica pokrenuta je humanitarna akcija namjenjena obiteljima slabijeg imovinskog stanja s područja općina Pokupsko, Kravarsko i Orle. Donacijama u hrani pomoći će se 20-ak obitelji sa 67-ero djece.

Dobrodošle su donacije prehrambenih ili kozmetičkih proizvodima - brašno, sol, šećer, ulje, tjestenina, sokovi, čokolada, keksi, konzerve, zimnica, čaj, šampon, sapun, vlažne maramice i slično.  Donacije možete donijeti svakodnevno od 8 do 18 sati u prostorije Radio Velike Gorice, na adresi Zagrebačka 3 - sve do 15. travnja 2011 ili javite se da se donacije preuzmu u vašem prostoru.

- Zahvaljujemo svim našim dosadašnjim donatorima i ljudima velikog srca koji vjerno prate naše akciju i sudjeluju. Pokažimo još jednom zajedno da Goričani imaju veliko srce i obradujmo naše sugrađane - kažu kolege s RVG-a uz poruku da nije važno koliko dajete nego da je od srca pa makar to bila i neka sitnica.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati