27.02.2011

U utorak gorički izbor Sportaša godine

Ovog utorka u velikogoričkoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 18h bit će održana dodjela nagrada najboljim sportašima Velike Gorice za proteklu 2010.godinu.

U zajedničkoj organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Velike Gorice i lista Glasnika Turopolja priznanja će se dodijeliti u sljedećim kategorijama: sportaš, sportašica, muška i ženska ekipa godine, najbolji trener, najbolji nogometaš i nogometna momčad, nada godine U-15 i U-18, promidžba velikogoričkog sporta i sportski djelatnik godine.

Prošle godine proglašenja najboljih prošla su u znaku plesača rock'n'roll kluba Vega kojem su dodijeljene 3 nagrada, za najboljeg sportaša, sportašicu i trenera godine, dok je plesni klub Megablast bila proglašen najboljom momčadi.

Tri priznanja osvojio je tada i HNK Gorica, kojem se i ove godine ponovno smiješe titule za najbolju nogometnu momčad, najboljeg nogometaša (Matija Dvornekovic) i najboljeg trenera (D.Petravić), barem ako je suditi po rezultatima glasovanja koji su objavljeni ovih dana na stranicama TV Gorice.


Komentari
27.02.2011 - vorica
ninja je ove godine nominiran za pijanca godine
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO