25.06.2010

Turbina fest 2010

Turbina fest naziv je dvodnevnog događaja koji će u Klubu 100 i na otvorenu pozornicu u parku dr. Franje Tuđmana predstaviti najbolje od velikogoričkih bendova. Kao i uvijek kao dobri domaćini ugostiti će svoje prijatelje. Tako u petak u Klubu 100 od 21 sat nastupaju Ne znam kak se zovu al frajer mi je susjed, Vatrene ulice, Socijalna služba i Mašinko! Upad je minimalnih 10 kuna.

U subotu pak na otvorenom nastupa turopoljska atrakcija VIS Peri Deri, Dance mamblita, Foad, Agla, Josip Pešut i Geler feler triler meler. Poznavatelji ovih bendova znaju da ih očekuje žestoki zvuk, a svo oni koji se tamo slučajno zateknu zasigurno neće moći odoljeti ne poslušati svirku ovih bendova.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife