27.10.2010

Svijeće za Scenu Gorica

U vrijeme kada je Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta odlučivalo o izboru novog ravnatelja, o čemu se nisu usuglasili, ispred ove kulturno-obrazovne ustanove okupili su se prosvjednici.

Njih osamdesetak, a među njima Luka Nižetić, Nina Violić, Ana Begić, Lucija Toč i drugi glumci i kulturni djelatnici, na platou ispred goričkog kina mirnim prosvjedom pružili su potporu Senki Bulić koja 1. studenog odlazi iz Velike Gorice.

prosvjedzasenku1.jpg

- Do zadnjeg daha sam se borila i teško mi je ostaviti Goricu, publiku, svoje predstave i ljude koji su se borili da napravimo ovu scenu - poručila je okupljenima Senka Bulić, ali i najavila da će se prijaviti i na slijedeći natječaj za izbor ravnatelja.


Okupljeni su zatim zapalili svijeće te položili vijenac na ulaz u zgradu Pučkog otvorenog učilišta i tim činom pokazali da će odlaskom Senke Bulić i Scena Gorica nestati.
Komentari
31.10.2010 - urednik
Cijenjeni posjetitelji! Komentar korisnika "On" je pobrisan. Molio bih Vas da se suzdržite od vrijeđanja na ovakav neukusan način. Ne želim provoditi "cenzuru", ali želim izbjeći da portal postane mjesto političkog prepucavanja.
31.10.2010 - :))
vidim da ste svi bili na tom portali :))
29.10.2010 - tuzna sova
da daleko sigurno. bude se kandidiro za presjednika stranke pa kad ga kunic pobjedi bude izaso iz stranke i okolo srao po DC kako sad sere po SDP-u a jucer je bio njihov clan i kandidat za sefa lokalnog SDP-a. poruka gospodinu Kunicu pazite se zic je strasan on imas svoj portal. hahah
29.10.2010 - tuzna sova
taj zic je vlasnik portala 'moja gorica' portala na kojem ti je zabranjeno pisati komentare ako ne pljujes po beusu ili po sceni gorici a nedaj boze da pomislis napisati nesto kontra gradonacalnika ili kontra HDZ-a odmah ti brise komentare. na tom portalu imate 20 clanaka i svi pljuju po beusu i senki i to je najsmjesniji portal na kojem sam bio. Sta je jos najsmjesnije taj zic sam se penje na portal pod raznim nicovima i komentira clanke uzas kakav primitivizam.
29.10.2010 - VGcentar
Pusti ti Zorana Žica. On je DC-ov glasnogovornik. Dalekoooo bude dogural :))))
29.10.2010 - cool232
samo fali Zoran Žic :D
29.10.2010 - grga ÄŤvarak
Jao koju komediju rade ovi glumci!! EHEHEHEHE stvarno znaju doći iz Zagreba i napraviti TEATAR!!!! Ma tko je tu od građana iz Velike Gorice a da nije član HNS-a ili SDP-a?? Beus? Mile Grubišić? Mirjana Pišl? Vesna Marijetić? Jasminka Masal? Drago Tomašić? Željko Nađ? Pero Josipović?,... i ostali iz Zagreba. Ajde sjašite više sa tom Senkom Bulić, tresla se brda rodio se miš!! Bukači i niš više!
28.10.2010 - ...
PODRZAVAM cool!! majo, odlepršaj, kakvi "vlastiti novci" i čiji vlastiti novci. Pun mi je kofer tvojih komentara. Jesi li ti moju svijeću platila ili ja. Marš, moja svijeća iz mog džepa, za moju kulturu i umjetnost, za moju Scenu Gorica, za moj grad, moj Turopolje, moje mišljenje i moj stav - istinabog nisu to na sreću cajke i kamena s ramena, ražnji, volovi....
28.10.2010 - cool232
i one koji slave rođenadane isto jer skupa snjima vrijeđaju se oni koji su umrli.. u biti su prosvjednici trebali zapalit zgradu kao kremiranje etc :D
28.10.2010 - HMMMM
cekaj za sta oni pale svijece pa nije niko umro to uopce nije krscanski,palit svijece i lijepit smrtovnice,time vrijedate one koji su umrli
27.10.2010 - cool
majo, odlepršaj, kakvi "vlastiti novci" i čiji vlastiti novci. Pun mi je kofer tvojih komentara. Jesi li ti moju svijeću platila ili ja. Marš, moja svijeća iz mog džepa, za moju kulturu i umjetnost, za moju Scenu Gorica, za moj grad, moj Turopolje, moje mišljenje i moj stav - istinabog nisu to na sreću cajke i kamena s ramena, ražnji, volovi....
27.10.2010 - Max Power
koliko ja vidim na fotkama stoji Beus uz Senku, nije li to miješanje politike u umjetnost? nemoj biti licemjer Topi ;)
27.10.2010 - Topi
Ovdje ima krkana koji skaču na Cecu ili Thompsona ili mješaju politiku u umjetnost. Nitko ne očekuje od vas da razumijete kulturu jer sa istom nemate veze. Senka mi smo uz tebe!
27.10.2010 - Endsieg
wow, fakat puno Goričana! :lol: Beus i par penzića koji nemaju pojma kaj se uopće dešava :rofl: kaj su rekli, "fespuk" grupa sa 2 milijarde članova :lol:
27.10.2010 - MAJA
Od kud pravo ovim slobodnim umjetnicima da nas za vlastite novce maltretiraju svojim performansima? nek idu paliti svijeće pred hotrl bulić, možda uskrsne jedino kaj mu fali je pipa iz gradskog proračuna.
27.10.2010 - Žuti mravi
Bolje da su zapalili svijeće za poginule branitelje, ovo je sprdnja...
27.10.2010 - :)
:(
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati