07.12.2010

Sv.Nikola i u Čičkoj Poljani

Društveni dom u Čičkoj Poljani sinoć je odjekivao dječjim smijehom, u posjetu je stigao Sveti Nikola i podijelio darove djeci Čičke Poljane, mjestu u okolici Velike Gorice koje je najjače pogođeno poplavom u rujnu.

Priredba je uz Svetog Nikolu i poznatog negativca Krampusa uklopila i igrokaz koji su priredila djeca iz susjednog mjesta Buševec. Okupio se velik broj mještana s djecom koja su uživali u druženju. Za cijelu priredbu i poklone za djecu potrudilo se Društvo žena iz Buševca, a u organizaciji im je pomogao ogranak DC-a iz Čičke Poljane.

dcnikolapoljana.jpg

 - U dobroj vjeri i velikim odazivom djece kojima je ovaj događaj bio velika radost, Društvo žena iz Buševca zajedno s ogrankom DC-a, obećaje i slijedeće godine dovest Sv.Nikolu u Čičku Poljanu - kažu u DC-u.


Komentari
10.12.2010 - grga ÄŤvarak
Bravo DC!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati