07.06.2010

Susret pjevačkih zborova

Večeras u dvorani Gorica s početkom u 19 sati održat će se Susret pjevačkih zborova Grada Velike Gorice koji će okupiti niz zborova koji djeluju u našemu gradu.

U tradicionalnom susretu pjevača pjevačkih zborova Grada Velike Gorice koji se svake godine održava u mjesecu lipnju sudjeluju Dječji pjevački zbor „Zvrk“, Dječji zbor OŠ Pokupsko, Dječji zbor OŠ Nikole Hribara, Zbor Schole cantorum „Sveta Barbara“ Velika Mlaka, Zbor crkve Sv. Petra i Pavla Velika Gorica, Zbor KUD-a Pleso, Zbor FA Turopolje „Danica“, Vokalni ansambl „Zlatne godine“ , Zbor Matice umirovljenika Velika Gorica, Zbor SUH-a „Turopoljska zvona“ Velika Gorica , Gradski mješoviti pjevački zbor „Franjo pl. Lučić“ Velika Gorica…Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati