31.03.2010

Stotka za Sandu


Klub 100 ovu subotu priređuje još jedan humanitarni tulum od kojega će se sav prihod od ulaznica donirati Sandi Šakić. Sanda ima osteosarkom odnosno rak kostiju zbog kojega joj je nakon neuspješne kemoterapije amputirana noga. Na ovaj način prijatelji i Klub 100 žele pomoći da se Sanda što lakše oporavi.

Sam tulum odradit će najjača postava Kluba 100 uz 6 dj-a koji će puštati veselu glazbu cijelu noć. Jorge uz punk, metal i rockabilly, Cat uz rock i studio54, Cross s mash up-om, Pumpkin uz trash hitove te dvojac Toc i Laba za kraj uz house, wobble i drum n bass. Ulaz je simboličnih 10 kuna, a donacije su dobrodošle.

Uz humanitarac Klub100 ima ispunjen i raznovrstan program za cijeli vikend. Tako u petak vas očekuje Studio54 večer uz dj Hassa uz ulaz od 10 kuna. U subotu od 19 do 22 sata za mlađu publiku organizira se afterschool party, a ulaz na bezalkoholni tulum je 5 kuna.

Vikend će završiti Uskršnjim trash tulumom u nedjelju na koji je ulaz do ponoći besplatan, a poslije tek 10 kuna. Da slobodan Uskršnji ponedjeljak provedete u krevetu pobrinut će se posebna akcija Kluba 100, a to je da će na Uskršnjem tulumu sva pića cijelu noć biti po 10 kuna!Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife