20.11.2010

Stand Up sutra u Stotki

Ove nedjelje i u Velikoj Gorici imate priliku dobro se nasmijati Stand up komičarima. Klub 100 će ugostiti grupu "Komedija s nogu" s najjačim imenima hrvatske stand up scene. Pedja Bajović, Domagoj Pintarić, Jadranko Glavečević, Marko Petar Orešković već duže vrijeme nas nisu posjetili pa možemo očekivati nove fore i skečeve. Grupa inače nastupa svakog utorka u zagrebačkom The Movie pubu.

Ulaz  na Komediju s nogu je 10kn, a u Klubu 100 vas očekuju topli napitci po promotivnim cijenama (kava s mlijeko 5 kn, čaj 6 kn, nescafe 8kn). Da ne bi Komediju s nogu gledali "s nogu" zauzmite svoje sjedeće pozicije ranije jer početak je već u 20h.VGdanas se i ovdje domogao nekoliko karate te vodimo pet najbržih, s pratnjom, na Stand up comedy večer u Klubu 100. Poklanjamo 5x2 karte za najbrže koji pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Dobru zabavu!


Komentari
06.03.2011 - Bullseeredd
očem ja karte!! hvala!!
22.11.2010 - i da i ne
bilo je mrak i dolazim iducu nedjelju opet jel se saznalo ko nastupa
21.11.2010 - urednik
Ovo je ostala još jedna karta, pa tko hoće nek se javi na mejl.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati